Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Valamon opisto - silta arjen ja pyhyyden välillävalamo_opistoesite_kesa2013_kansiValamon opisto on kaikille avoin koulutuksen, kulttuurin ja kasvun kohtauspaikka. Luostarin suojissa opiskelulle tarjoutuu ainutlaatuinen työrauha, jota täydentää ympäröivän luonnon kauneus ja levollisuus. Täällä voit kiireettömästi keskittyä itsesi kehittämiseen, uuden oppimiseen ja yksinkertaisista asioista nauttimiseen.
Valamon opisto tarjoaa monipuolista kurssitoimintaa ympäri vuoden. Valamoon voit tulla vaikka sapattivapaalle ja paneutua perusteellisesti ortodoksiseen kulttuuriin ja ikonimaalaukseen tai valita muutaman päivän lyhytkurssin, jolla perehdyt erilaisiin kädentaitoihin tai itsesi kehittämiseen.
Kurssivaihtoehtoja on lasimaalauksesta, jalometallitöistä ja kasvivärjäyksestä aforismeihin, ihmissuhdetaitoihin, hiljaisuuden retriitteihin ja moneen muuhun. Kursseja järjestetään myös mittatilaustyönä. Tutustu kurssitarjontaan ja kysy lisää myyntipalvelustamme!

Voit tutustua kurssitarjontaan tällä internetsivulla, selatasähköistä esiteversiota täällä tai lähettää meille sähköpostiaja tilata painetun esitteen kotiisi. Kursseille voit ilmoittautua entiseen tapaan suoraan kyseisen kurssin nettisivulta (katso kurssien aihepiirit tämän sivun oikealla palstalla), sähköpostitse: opisto@valamo.fi tai puhelimitse: 050 324 6801, 050 339 2928 (ma-pe klo 9-15). Pdf-muotoinen esite löytyy sivun alareunasta, kohdasta liitteet.

http://www.valamo.fi/fi/valamon-opisto.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου