Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Tervetuloa Valamon luostariinValamon munkkiluostari on ortodoksisen uskonelämän ja kulttuurin elävä keskus. Luonnonkauniilla Heinävedellä sijaitseva luostari ottaa vieraita vastaan ympäri vuoden. Nykypäivän ihmiselle luostarin levollinen ilmapiiri ja ympäröivä luonto tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden rauhoittumiseen kaukana kaikesta kiireestä.
Luostarin vieraana voit rentoutua keräämällä voimia hiljaisuudesta, luostarin kirjallisuuden parista tai kävelyretkiltä luonnon rauhassa. Voit osallistua jumalanpalveluksiin ja tutustua luostarikirkkojen ikoneihin, museokokoelmien ortodoksisiin aarteisiin sekä luostarin omiin ja vieraileviin näyttelyihin. Jo päivävierailu luostarissa on elämys, mutta yhä useampi haluaa syventää kokemustaan yöpymällä luostarin rauhassa.
Luostari tarjoaa myös mielekästä tekemistä. Valamon opiston kursseilla voit perehtyä vaikkapa ikonimaalaukseen, erilaisiin kädentaitoihin tai itsesi kehittämiseen. Uusien taitojen lomassa saat itsellesi aikaa, rauhaa ja lepoa, jota maailman häly ei häiritse. Olet lämpimästi tervetullut!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου